Svart lera


En ensam Stockros

Vår nya svarta lera är äntligen på väg nu och jag hade hoppats få den idag. Har inget hört från de som transporterar den, så jag får hoppas på i morgon i stället nu. Då är det ju onsdag och ledig dag mitt i veckan så jag ska till verkstaden och det ska ju några till så vi kan hjälpas åt att plocka in allt. Det är ju ganska tungt!

Vi har väntat sen i somras, det har tagit jättelång tid så vi beställde lite till när den äntligen kom till Lars Tärn som vi handlar av. Spännande med en ny helsvart lera och jag ska börja med att göra en femarmad ljusstake. Det är så många som sagt att de vill ha dem sen de förra jag gjorde, som inte var riktigt så svarta i och för sig.

Ska passa Vilgot ett par timmar på kvällen i morgon för Anne skulle på ett håll med sina elever och Stina träna med sitt band och Henrik nåt med sitt. Klart jag ställer upp! De passar ju Lussenusse när jag behöver hjälp!

Anmaja

3 comments
 1. Hej.
  Kul att du har hittat min blogg också:)
  Jag läser och kommenterar din blogg ibland och jag hittade den på Keramik i fokus. Jag tycker att det finns få keramikbloggar… Min är väl inte helt renodlad keramikblogg men det är så svårt att hålla inne med allt annat man vill skriva om:)
  Jag tycker din blogg är bra!
  //Anna-karin

 2. Vad roligt med den svarta leran. Jag håller tummarna för att den kommer idag. Stockrosen var vacker. Det kan väl inte vara säsong för såna så jag gissar att bilden inte är nytagen. Men man vet aldrig. En gemensam vän till oss hittade hallon, både mogna och omogna, på en av sina promenader häromdan.

 3. Arvidsdottern – Den svarta leran och övrigt vi har beställt kommer i morgon vid lunchtid så jag måste antagligen åka från jobbet direkt då de ringer.
  Jo rosen tog jag på bild i helgen, de blommade flera vid husen, men denna stod ensam i Gråboståndet vid skogskanten. Lite på villovägar.
  Hallon är inte ovanligt att hitta ända in i oktober. 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.