Böda


Pumpa – 2007

Packad och klar, bara väntan.

Idag far jag, Marita, en massa andra i Ostkantens Linedancers och andra föreningar till Böda på norra öland. Det är tredje året vi åker på linedancehelg och det ska bli jättekul. Mycket dans som jag i och för sig varken kan eller orkar hänga med på, men något ska jag väl kunna ta till mig.

Bara stämmningen, maten, folket och de jag känner blir en trevlighet utöver det vanliga, mot när jag låter en helg bara gå utan nåt planerat. Sådana dagar behövs också.

Jag kommer att vara flexledig på måndag, vet att det behövs lite återhämtning för den gamla kroppen efter utsvävningar som detta.

Ja, tredje året ja, som jag och Marita ska vara med. Från första gången, 2006 finns foton här och från förra året har jag foton här. Nu blir det kanske svårt med den lilla extrakameran som SLUKAR batterier, men jag har laddare och många både uppladdningsbara och vanliga batterier med. Och ett stort minne! *L*

Anmaja

4 comments
 1. Hej
  Böda väcker minnen hos mig då jag tillsammans med sonens lärarinna i 3:an och den klassen var på skolresa och bodde på Böda. Lördagkvällen tillbringade vi och barnen tillsammans med en pensionärsklubb som var där och dansade squaredans. Oj vad roligt ungarna hade och även vi vuxna då vi möttes över generationsgränserna.
  Ha en trevligt helg!!
  kram Annika

 2. Ah, hej Annika!
  Ja Böda Resort är ett gammalt squaredancepalats, men jag tror den dansen för en tynande tillvaro numer till förmån för Linedancen. Linedancen är också generationsöverskridande kan man väl säga. 🙂 😉
  Trevlig helg!
  Anna-Anmaja

 3. Linedance verkar vara hur jobbigt och kul som helst.

 4. Jo Bella, linedance är hur jobbigt och kul som helst också. Men inte alltid jobbigt förstås, det är övervägande kul!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.