”Anna…


Möte mellan gammalt och nytt, fotat för ett par år sen.

Här får Du lägre pris på 9 varor du brukar köpa

Så stod det i det omarbetade ICA-bladet som kom idag. Om jag kikar på reklam så tar jag alltid den med en nypa salt. Nu tittade jag lite närmare då jag såg att där både fanns kattmaten, den Turkiska yoghurten och en av favoritostarna som jag verkligen brukar köpa.

Visst, jag vet att de har koll på vad som passerar på bandet i kassorna när just jag eller Du eller Du går igenom. Men när jag såg det så på pränt fick jag mig en fundering. är detta bra? Vem tjänar på det, affären eller jag? Resultatet blev nu att jag handlade både räkor, kattmat, en ost och phisalisfrukter, eftersom jag alltså fick 20 % rabatt på detta.

De hade faktiskt lite dålig koll på vad jag handlat den senaste tiden, för där fanns även rabatt på Ekströms Chokladpudding och Vienetta glass som jag inte handlat under hela 2008. Nåja kanske före den 17 januari i så fall. Men toapappret stämde och även Finax chiabatta, ja, förutom det jag handlade också då.

Jo jag veeet att det är affären som tjänar på det! Men jag fick mina varor 27 kr billigare – fast jag vet ju inte om jag köpt både räkor och physalis just idag om det inte lyst 20 % rabatt om dem?

Anmaja

8 comments
 1. Min dotter fick samma erbjudande så nu hoppas jag att även jag får det. 20% är inte fy skam, även om affären tjänar på det.

 2. Bella – Ja det får Du alldeles säkert! Rabatten gäller en gång och till den 2/11, men de kommer säkert att återkomma med detta.
  Anmaja

 3. Hej Anmaja!

  Vilken fin blogg du länkade till på SK! Vilka vackra bilder! Jag ägnade flera timmar av denna regniga dag åt att försöka åstadkomma en blogg efter goda tips från dig och en annan SK-medlem. Det dröjde innan jag fick det att fungera.

  Får du betala för att få till en så fin blogg? Är det en egen domän? Min är betydligt enklare, men är helt gratis. Ska försöka lära mig att lägga in lite bilder också så småningom.

  Tack för titten!

  Hälsn/Lillemor

 4. Men mamma, du brukar ju stava så bra, men kolla in din kommentar!
  Nu är jag i Helsingborg till fredag, moderator på seminariet som vi ska gå på är en man som min lillasyster pussade på kinden på Larmtorget för vad kan det nu vara 20-23 år sedan?
  Puss & Kram Jonasson

 5. Samma här men jag har inte utnyttjat den ännu. Det går inte ut förrän i november tror jag de var. Nog ska jag handla något men inte vet jag om jag utnyttjar allt.
  Måste kolla så inte jag har stavat fel jag också 🙂
  Det är lätt gjort 😉 Berit

 6. Lille Jonassonen, Din mor stavar som ena kråka ibland. Jag vet inte var min korrekturläsare tagit vägen. 😉 Oj, vem var det hon pussade på kinden? Minns tillfället tror jag, men inte vem? Nån kändis? Kan man få inloggning till den sida Du hänvisar till?? *L* Pussåkram!

  Lillemor – Kul att Du startat en egen blogg, jag ska in o kika på den, om jag bara någon gång hittar dit? Kul att Du gillar min och det är min son som står för fiolerna, han är guld värd när det gäller support. 😉

  Berit – Var inte rädd att felstava, det sysslar jag ofta med på denna sida där rättstavningskontrollen av nån anledning inte funkar så bra. Min reklam gällde bara ett par dar in i movember. 🙁 😉

  Anmaja

 7. Fredrik Belfrage, var det ju! Jag pratade med honom på kaffepausen och sa att han pussade lillasyster för så där en 20 år sedan. http://www.transporttoppmote.se/
  Har nu vart på Wallmans salonger i Helsingborg.

 8. Jonasson – Jaaa Fredrik Belfrag var det ju, jag minns – men det gjorde knappast han. Varför gjorde hon det? Var väl på hans initiativ va?
  Den där länken kan jag utforska senare, men det var till Din sida jag skulle vilja kunna komma in, men det finns inget där va?
  Du roar Dej när Du är borta? Wallmans har jag drömt om länge att få besöka!
  Kramåpuss – MammaAnnan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.