Ännu en fin höstdag


Utmed vägen

Har cyklat en sväng idag och lyssnat på Lotta Bromé i min mp3. Jag saknar min mobil och att kunna ladda in en bok i den. Det går ju i mp3:n också men nu blev det radio på min cykeltur och jag stannade många gånger och tog kort, men plötsligt var det stopp. Jag hade ju bara 16 MB-minnet i den gamla extrakameran. Ja, det var ju bara att välja några som jag kunde plocka bort så jag kunde fylla på med fler utmed min väg. Nu har jag bytt minneskort till 2 GB och då var batteriena redan slut, dem satte jag in nyladdade innan jag cyklade iväg! Suck å pust, jag blir liiite trött på att inte ha en bra kamera.

Anmaja

3 comments
  1. Förstår att det inte är roligt att du blev av med din kamera. Jag hoppas det löser sig så att du snart har en ny och fin igen. Får också önska dig en skön höstdag imorgon.

  2. Jag unnar dig verkligen en ny kamera. Jag har 2GB i min och det räcker fint för mig. Skulle vilja ha en nyare och bättre kamera också men…

  3. Arvidsdottern och Bella – Tack för kommentarerna. En ny kamera får det lov att bli så fort jag vet om jag kan få ut några pengar på försäkringen på jobbet. Jag avvaktar tills jag vet. Ha det bra i höstvädret ni också!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.