Reklam undanbedes fortfarande inte


Omaka Stengods i Krusen 2008

Jag förundras över hur påhittiga de är som fixar reklmbladen som kommer var och varannan dag i våra brevlådor. Får affärer och firmor hjälp nån stans ifrån med detta, jo det förstår jag ju att de får. Det finns förstås folk som bara ägnar sig åt detta fantasifulla.

Jag tänker på de där bladen som när jag öppnat upp dem med lite möda så upptäcker jag att de sitter ihop på ett konstfullt sätt och att hur jag än bläddrar så vet jag bannemig inte vad som är upp och ner. Bladen är olika stora och vikta på olika sätt och olika håll och det kan till och med vara en ruta som är ett hål mitt i också. Vad är vitsen undrar jag mig?

Så finns det sån reklam som har små rutor som ska rivas av och klistras in på rätt ställe, för just JAAAG har ju turen att få något alldeles GRAAATIS om jag pillar med detta. För att inte tala om allt skrapande som ska göras för att se om jag har den stora tuuuren, men det vet jag ju redan innan att jag har!

Kan det vara så att det är 70-talsbarnen som hade fritt skapande på dagis som nu konstruerar denna reklam? De har i sin iver fortsatt livet igenom med detta pyssel och tror att vi, som är deras föräldrar, tycker det är kul. Tycker vi det, är vi så lättroade?

Anmaja

5 comments
 1. Jag tar gärna emot ditt höstlapptäcke….
  För mig betyder hösten , mörker, ledsamhet, trötthet…
  Kram Gunilla

 2. Gunilla – Jag förstår att Du tycker hösten är så trist, Du får gärna ta min höstbild, eller vill Du att jag mejlar den?
  Anmaja

 3. Här fanns mycket att läsa, men jag måste lägga mig i vettig tid i natt. Har tid att passa kl 8 i morgon. Återkommer senare och läser mer.
  /orvokky

 4. Hej orvokky, välkommen till min blogg. Läs så mycket och när Du vill!
  Hej hej vi hörs här eller där. 🙂
  Anmaja

 5. Ja och tänk vad mycket som vi måste bära till returmarknaden.
  PS. Tack för hälsningen i går på Berit dagen 😉 DS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.