Värnamo Folkhögskola 1967-68


Ung, oskuldsfull och söt 1968 – numer är jag bara söt. *L*

Det är 41 år sen jag började där, gick ett år, en praktiskt inriktad linje, med mat å bak, sömnad å vävning och lite svenska å samhällskunskap. Under åren har jag ju funderat på vad klasskompisarna, och andra också förstås som gick där då, har tagit vägen. Bärta och jag har haft kontakt mer eller mindre regelbundet sen dess. Vi har hälsat på varann några gånger och hon var här och julhandlade ett par år i följd. Men det är nog tio år sen nu. Eller ännu mer?

För några veckor sen tog Katarina kontakt med mig via stayfriends och henne har jag faktiskt själv försökt hitta, men det var innan birthday.se och stayfriends.se fanns och det är väl ett tag sen. Hon bor numer i Stockholm och vi planerar en träff när jag åker upp nästa gång.

Idag, alldeles nyss kom ett mejl från stayfriends och meddelade att även Ann-Christine sökte kontakt. Vi var rumskompisar i början, men sen bytte vi så jag delade rum med Bärta, minns inte vem hon bodde med sen. Just nu mejlar vi fram o åter så jag ska försöka få det här klart nu. Undrar om jag kan hitta en lämplig bild?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.