En slappardag


Tjärö igen

Har verkligen inte gjort många knop idag. På morgonen mådde jag inte riktigt bra så jag ringde Marita och sa att jag inte skulle gå på keramiken, bara vara hemma och ta en slappardag. Vädret har varit strålande och det har verkligen sett skönt ut ute så jag borde väl gått ut en liten sväng. Balkongdörren har i alla fall stått öppen så att jag kunnat känna på luften.

Tittade på några missade program i svt på webben och numer spelar jag ytterst sällan in program som jag gjorde förut då jag missade eller inte var hemma. Himla smidigt. Men nu har jag sett på Bonde söker fru direkt i teve, det blir höstens serie för mig. Ja jag följer ju en del andra också, som Andra Avenyn tex. Den ser jag i och för sig ofta på webben.

I morgon blir det en vanlig jobbardag och så ska vi ha Matåprat i verkstan och det blir kul. Alla kunde komma, det är inte dåligt. Emma, Marita, åsa, Anne, Caisa, Rigmor och jag.

Anmaja

5 comments
 1. Du verkar haft en bra dag ändå. Man blir lite gladare när solen skiner.

 2. Ja man behöver en slappardag i bland. Jag måste ju säga att jag känner mig friskare när jag äter LCHF. Och inte slarvar som faktiskt händer ibland. 😉 Man är inte mer än människa. I morse åt jag en bulle. Gubben hade tagit fram en bullpåse och frestelsen blev för stor 🙁 Men jag ska sköta mig resten av dagen. Fast man skulle behöva trösta sig för regnandets skull 😉 Eller vad tror du?

 3. Bella – Visst blir man gladare av att solen skiner även om man är inne. Men också lite dåligt samvete för att inte orka sig ut. 🙁

  Berit – Jag känner mig också piggare på LCHF, men jag är otroligt slarvig nu och äter mackor… Hoppar över middagen. Men det söta är jag rädd för att testa, inte en bulle, ingen kaka inget godis. Inte ens mörk choklad. Har som tur är sällan sötlängtan och då går det ju bra. 🙂

  Anmaja

 4. Ja jag får hålla med om att du slarvar när jag hör du äter mackor.. det kan bli en fallgrop. Mackorna är farliga. Jag har ibland ett himla sug på en macka. Det är inte alls bra..

 5. Ja Berit, det ÄÄÄR inte bra. 🙁 🙁 Men jag är glad att sötsuget är nästintill helt borta, jag längtar inte efter det längre. Det är väl bra? 🙂 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.