Goda vänner och ett haveri till


En annan gång gott att äta – Tjärö sept-08

”Goda vänner kan man inte få för många av”är ett vanligt uttryck här på nätet – och jag håller inte med. Jag håller hellre på kvalité än kvantitet. Om jag får säga så och jag säger vad jag vill i min blogg. *L* Jag har några få riktigt goda vänner och sen kan jag kalla övriga för bekanta. Går väl bra va? Ja sen har jag förstås några riktigt goda nätvänner som jag aldrig träffat, men som jag håller som nära och go´a!

Igår var jag hos min bästa vän i alla väder, i vått och torrt och vi hade lite tjejsnack. Mannen hos sin far över helgen, dottern 17 och sonen 5 var med när vi åt och vi åt tapas, lite smått och gott av allt möjligt ihopplock. Vi invigde hennes nya blå tallrikar och det såg så vackert ut där det låg. Goda ostar, avocadomojs, sallad, oliver, sån där seg läskig skinka som är så populärt nu som hon rostat hårda i ugnen, ja och lite annat smått plock med rödvin till som jag förstås blev snorig av.

Kunde inte motstå att plocka fram min lilla rara Olympus mjü som inte varit som den skulle sen badet i förra veckan. Maten skulle förevigas! Jag öppnade den och linsen åkte ut, skärpan blev skarp och fin, ovanligt skarp, i en halv sekund, sen åkte linsen helt automatiskt in och ut igen och in och ut, in o ut. Ja så där höll det på. Det gick inte att fotografera mer och idag är det samma elände.

Min kamera är alltså också slut! En sån tur att jag inte hunnit skicka in händelsebeskrivningen och vad som gått förlorat och sönder till försäkringsbolaget! Nu tror jag ju inte att jag kommer att få ut något, men hoppet har inte övergivit mig än.

Anmaja

3 comments
  1. Hoppet är det sista som lämnar oss….

  2. Vilket elände, Anmaja, att du förlorade din digitalkamera också. Jag vet ju att den är som en del av dig. Mycket tråkigt det här. Jag håller tummarna att du i alla fall får ersättning från försäkringsbolaget.

  3. Gunilla, visst är det så. Och mina tekniska prylar jag förlorat, är ju ändå bara döda ting.

    Arvidsdottern, ja det känns eländigt, jag som är teknisk pryloman. Jag håller också tummarna på att få något litet bidrag till att inhandla nytt.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.