Lite ljus i höstmörkret

Höstmörker och höstmörker, på dagarna har det då inte varit mörkt, för solen lyser mellan skurarna som inte duggar tätt, men när de kommer så är det såna skyfall att himmelen öppnar sig och regnet dånar ner. Jag tycker de senaste veckorna har varit riktigt fina. Inte särskilt höstlikt än då naturen bara sakta har börjat skifta färg.

Har varit med Anne och Agneta på Byteatern i kväll och sett, tja vad hette stycket nu. Den handlade i alla fall om syskonen Kullzén som bodde, arbetade och levde sina liv, med föräldrar och fler syskon där nu Kullzéns fik ligger. De bodde och hade sitt lager en trappa upp och i gatuplanet hade syskonen varsin affär. Henning hade antikvariat, med en del flygmodeller och andra grejer. Signe hade papper i alla dess former, men främst var hon känd för sina bokmärken. Det var en sevärd, tänkvärd och värdig presentation av syskonen. Gå och se den!

Anmaja

2 comments
  1. Höstmörka kvällar är väl ljuvliga när man tänder ljus och kurar ihop sig under en filt i soffan…?
    Igår kväll hade vi ett kraftigt åskväder med hundratals blixtar. Det är väl inte vanligt i oktober?

  2. Arvidsdottern – Ja det har jag inte tänkt på att det inte brukar åska så här års? Men Du är en klok kvinna så Du har säkert rätt. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.