Hallå där!


Konst(igt)verk i Kalmarsundsparken

Hallå där! Ja, just Du. Vad tror Du om mig som webbredaktör? Låter inte det pretentiöst (ja, nu kunde jag stava rätt också)? Jag är, eller ska bli, det på jobbet och det känns läskigt spännande, tjusig titel på nåt sätt. *L* Har sökt och kommit med på ett par kurser i höst.

Först en om hur man skriver på webben, den är i Oskarshamn en fredag, heldag i början av november. Ska gå ’ensam’ på den, ja 60 till, men ingen mer från barn. Den verkar himla bra och jag är glad jag får åka på den.

Sen, ett par dagar senare, är det en kurs i EPI-server som programmet heter som hemsidan vi ska jobba med ligger på. Då ska en sekreterare på jobbet och jag gå och den är på vårt sjukhus. Det känns lite tryggare – ibland – att ha nån med som känns bekant, fast då visar man ju också om man gör bort sig. Men det bjuder jag på! *L*

Anmaja

2 comments
  1. Kul att du ska bli webbredaktör. Det blir säkert både roligt och intressant. Du passar bra för jobbet också, du som har en sån skrivglädje.
    Det var en konstig bild, ja det där konstverket. Det såg ut att vara för smalt för att gå igenom. Men det kanske går om man smörjer in sig med olja? Du får ha en trevlig eftermiddag och kväll!

  2. Arvidsdottern – Ja det känns både roligt och intressant också. 🙂
    Konstverket är två block som står nära varann – jag tror varken Du eller jag kommer igenom, med eller utan olja. Kanske inte våra barn heller , men våra barnbarn kan nog passera! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.