Något sånär ordning?


Kor på Tjärö

Nu har jag pysslat med mina kort i bilden under och i min dator har den i alla fall lagt sig mer till höger och trängs inte längre med textraden till vänster. Jag hoppas det ska funka så här, vill inte ha sån oordning här.

Idag ska jag nog ta det så lugnt jag bara kan, för benet har värkt hela natten och jag har sovit urdåligt. Känns som om jag har sprungit tjejmilen eller en kvartsmara. Ett blåmärke till har dykt upp på insidan av låret. Har aldrig sett att det kan komma blåmärken så långt efter? Nu vill jag att blåmärkena försvinner – nån ordning måste det väl bli på de där inre blödningarna?

Ska se om jag kan dammsuga och få ordning på dammtussar och tussar från de röda och orange runda mattorna jag köpte i somras på IKEA. De tussar inte av sig så mycket längre, men jag såg att det fanns några som dansade runt. Sen finns det gråsvarta lussekatttussar som också måste bort. Var kommer de från?

Anmaja

2 comments
 1. Vad konstigt med det nya blåmärket. Det har kanske varit lite rött där förut fast du inte sett det?
  Tussar från katter är jag ju van vid eftersom våra ofta slåss på nätterna.
  Jag hoppas att du får en fin dag trots att du sovit dåligt. Vädret är ju underbart.

 2. Arvidsdottern, ja det är lite märkligt, det har kommit ännu fler neråt benet så det är väl blodet som lever sitt eget liv där inanför huden. 🙂
  Lusse har ingen att slåss med om nätterna så har gör så gott han kan för att tussa ner ändå.
  Hoppas att Du också får en fin dag. Jag har hållit mig hemma och inne hela dagen. Suttit på balkongen bara.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.