Scrapbook

Har testat på ”scrapbook”på Photobucket… Den här bilden blev lite bred och vad jag vet går det inte att ändra på den. Så vi får stå ut med att bloggen kommer att se lustig ut hela tiden den ligger här.
Har varit en sväng på öland idag och filmat Ostkantens Linedancers uppvisningsgrupp när de dansade i Kårehamn och det var soligt, varmt och rätt mycket folk, men inte särskilt mycket bilköer. Hade gärna stannat lite på olika ställen, men när man samåker så är det ju bara att hänga med. Trevligt hade vi ju i alla fall!
Anmaja
2 comments
  1. Häftiga bilder du har gjort!

  2. Tack Gunilla! Det var jättekul att göra dem, men vad jag förstår passar de inte här när jag inte kan minska ner dem.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.