Dagens skörd


Dagens skörd från min cykelpromenad idag

Tog mig en tur till kultur och svampskog idag. Skulle även ha tittat in på träningsdansen, men jag orkade inte. Kände mig bra trött efter tio km i motvind. Och sen skulle jag ju hem efter jag sett utställningen också. Tog vägen genom skogen och förbi golfbanan. Stannade flera gånger och gick en bit, tog kort, längtade bara hem för att vila, stretcha, sträcka ut mig.

Känner mig frusen, har mina varma foppa, mysbrallor och fleecetröja på. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk till jag ska på kolla i Blekinge! Jag har verkligen sett fram mot det. Jag tar ett par Magnecyl, det är ett sånt där universalknep, som mamma körde med. Tror jag på det så hjälper det!

Anmaja

4 comments
  1. Hoppas att du bättrar på dig!

  2. Tack Gunilla, det hoppas jag också.
    Anmaja

  3. Jag hoppas det bara var nåt tillfälligt och att du mår bättre imorgon. Med ett par värktabletter kan det åtminstone tillfälligt kännas bättre. Jag tror på honung. Har tagit en stor sked honung i mitt morgonte i många år och har inte varit förkyld en enda gång sen jag började med det.

  4. Dorinda, idag känns det som om det bara var nåt tillfälligt och nu ska jag börja fundera på vad jag behöver packa ner i min väska inför resan i morgon till Blekinge. Jag tror i viss mån på honung också men det är sött och det undviker jag nu. 🙁
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.