Fodrade Fula Foppa

Jag är varm om fötterna, jag sitter med mina nya fula fodrade foppaskor. Inköpta på NETTO för 69 kr häromdagen. Förra sommaren köpte jag på Kalmar marknad ett par vita med små sommarblommor på och dem visade jag också i bloggen här. De har jag på jobbet. Dessa är riktigt fula, ja det finns väl knappast några som är snygga? Att något så fult kan vara så skönt?

TACK för alla kommentarer som ramlade in idag!

Anmaja

6 comments
 1. Jaa du… inte var de vackra fodrade också… hahaha men dom är ju sååå sköna, jag lovade för en obestämd tid sen att inte köpa några.. sen smöganvände jag dotterns…. såld.
  Hälsa fopporna från mig //Anna-karin

 2. Sååå fula är de väl inte. Tur att de är jättesköna Kram.

 3. Dom var ju inte dom snyggaste skorna jag sett men de är kanske varma och sköna. Så bara av den anledningen så skulle jag kunna tänka mig att köpa ett par. 😉

 4. TACK till er alla tre! Ja jag tycker då inte att de är vackra, men så dj*dra varma att jag får lufta fötterna ibland. 😉 Fick köpa en storlek större än jag normalt har bara för att fodret tar sån plats! 🙂
  Trevlig helg!
  Anmaja

 5. Hej! är inte så bra på internet men är i stort behov av ett par fodrade foppaskor – Netto i Borås hade ingen aning om vad jag pratade om när jag berättade att jag läst din blogg.
  Kan du vara gullig o berätta var du handlade dina?
  Hoppas på snabbt svar!
  Med vänliga hälsningar
  Christine

 6. Hejsan christine – jag svarar även i ett mejl, men jag har köpt mina på NETTO här i Kalmar. Men de brukar ju bara ha sina varor i ett fåtal i ett par dagar till en vecka och sen kommer de in med andra grejer. Jag köpte dem i september förra året, så det kan nog vara svårt att få tag i några nu?
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.