”Skitkärringblarr”


Ovanför Valnötsträdet är himmlen alltid blå!

Ja så där brukar jag inte uttrycka mig, men jag tänker på en blogg jag av en slump ramlade över när jag kollade runt i förra månaden. Det började med att jag skrev en ”förklaring”här i kanten i juli, en text som jag skrev med glimten i ögat utan några som helst baktankar eller att jag syftade på nån speciell. Ni som känner mig det minsta, vet att det är så och jag tänkte mest med mina rader rent allmännt på er som aldrig ger er till känna, inte skriver kommentarer, bara går in och läser dag efter dag. Er jag inte känner, ni är ändå ett 50-tal per dygn och jag vet ju som sagt bara till ett fåtal. (Det äR tillåtet att komma hit utan att skriva! *L*)

När jag hamnda på den där andra bloggen, en för övrigt trist blogg som inte uppdateras, så läste jag vad hon skrivit. Förstod inte direkt att det var om mig hon skrev om men det gick in efter en stund och jag häpnade över hur man kan uttrycka sig på det sättet. Jag blev kallad för ”tanten med stort T”och ”kärring”bland annat. Och hon kallar sin blogg för ”hottare än kärringblarr”. Ja egentligen kan jag bara skratta åt henne. Vem har gjort bort sig?

Anmaja

7 comments
 1. Jag tycker också att det är konstigt att många som jag faktiskt känner går in och läser min blogg utan minsta kommentar. Det är så roligt med olika kontakter och bloggvänner, eller hur?

 2. Ja du, det finns många olika typer av människor. Alla är inte trevliga. Förstår inte varför någon skulle kalla dig för något sådant. Du verkar ju vara hur trevlig som helst tycker jag.
  Kram Berit

 3. Heeeeeeeeeej AnMaJa
  Ett tag sedan jag tittde in….nja tittat har jag gjort men inte skrivit. Gäller ju att ”känna för det”. Bry dig inte om vad andra skriver eller tycker. Vi som ”känner dig” gillar dig för den du är…….kram. Går inte att vara alla till lags eller hur? Jag tycker det är huvudsaken att man är ganska så nöjd med sig själv och har sin egen trygghet. Visst finns det utrymme för diverse förändringar på en själv men det är ingen annna som gör det, får ju vackert styra om det själv….
  Nu snart dags att till jobbet gå (cykla), kram och hej då fr emM

 4. Bella – Alla jag känner och vet om och läser min blogg går nån gång in och skriver, även om vissa gör det väldigt sällan. En del kommenterar vid träffar i stället, men det stora flertalet är för mig vilt främmande och det vore nån gång roligt att se vilka det är. 😉 Men det är inget krav från mig, då hade jag ju inte haft en öppen blogg för alla, där man får bekanta från kors och tvärs! *tummen upp*

  Berit – Tack, jag är ju jättetrevlig. 🙂 🙂 Så jag fattar inte riktigt själv. Men på nätet finns det människor som blir tjänis och bundis och ”bästa vänner” med mig utan att jag känner så och då blir det väldigt snett och fel för mig. Denna person som jag beskriver i bloggen kände sig kanske besviken över att inte ”känslorna var besvarade”, vi har setts på annat ställe på nätet tidigare nämligen och jag har aldrig känt mig som hennes ”bästa vän” fast hon skrev så till mig…

  Monika – Självklart skriver Du när Du känner för det och inte av tvång! Kram tebaka till Dej! Nej att vara alla till lags och bli god vän med alla som kommer i ens väg mäktar nog ingen. 😉

  Anmaja

 5. Hej Anna!
  Dags igen att höra av sig. Läser ju din blogg lite då och då, men tillhör ju kategorien som inte alltid skriver kommentarer. Tycker inte jag har så mycket att komma med. Men du ska veta att jag uppskattar din blogg och tycker det är underbart att läsa den och du skriver fantastiskt bra och har så mycket tänkvärdheter. Förstår inte hur du hinner. Dina bilder är också underbara att titta på, men som sagt var jag hoppas att du ursäktar att jag inte alltid hinner med att kommentera så ofta. Någon gång i månaden ska jag försök.
  många kramar från Annika

 6. Ja, vad jag tycker vet du ju redan. Elakt var det, och förvirrat, det hon skrev. Jag tror nog det skulle kännas bättre för den här personen om hon tog sig samman och bad om ursäkt. Men det är väl svårt när man är styvnackad…!?

 7. Annika, kära gamla skolkompis! Jag veeet att Du läser och att Du inte vill skriva, och jag är lika glad bara över tanken att veta. 🙂 Att jag hinner beror på att jag prioriterar detta att ”jobba vid datorn” på olika sätt, det är ju inte bara bloggandet. Sen har jag varken man eller hus som ska skötas, inte jobbar jag lilka mycket och har inte långa resor till mitt jobb. 😉

  Dorinda min goa vän – Vi har diskuterat detta, ja. Suck å pust. 🙁 Men jag är inte säker på om jag vill ha eller behöver en ursäkt från damen i fråga.

  Anmaja//Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.