Reklam undanbedes ej eller Tabloid


Långt ute på Stensö

Kunde inte enas med mig om rubriken idag så det blev två…

Jag har ingen morgontidning längre. Tycker det är för dyrt när jag bara ögnar igenom den och bara läser födda och dödda. Kan förstås sakna kultursidor och jag missar en del evenemang, men då sparar jag ju de pengarna som de eventuella evenemangen skulle kosta så det går ingen nöd på mig. *L* Jo lite ekonomisk nöd lider jag…

På morgonen till frukost vill jag ändå läsa nåt och lyssna lite på radio som jag inte gör så ofta annars. Så jag läser reklamen, Laura som jag prenumererar på, Vår bostad eller vad den heter som kommer för att jag är med i Hyresgästföreningen, Kommunals facktidning och ibland köper jag PC för alla som också får hållas på köksbordet några dagar till den är läst.

Jag retar mig på reklamen som är så stooor att den knappt får plats på frukostbordet. Jag tänker på ICA, City-GROSS och andra liknande kedjor som skickar ut reklam varje vecka. Ofta har de ett mindre blad i vecket på sitt stooora reklamblad, så jag har tänkt att de har ju möjligheten att kunna trycka i det mindre formatet – så varför i jösse namn kan de inte bara ha det? Tidningarna har ju gått ner till tabloidformat, nu tycker jag det är daga att även reklamen gör det!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.