Stayups


En död gräshoppa på mitt bord…

Ibland kommer jag inte ihåg vad jag redan bloggat om. Kanske har det med lite dåligt minne att göra eller så är det åldern om börjat ta ut sin rätt? Nåväl jag tänker citera ett mejl, jag har inte bett om lov och tänker inte göra det heller. Personen i fråga kommer förmodligen att känna igen sig, men jag säger inget mer så har jag inget sagt. *L*

Hon skrev så här:
I gårkväll, en vanlig vardag alltså, tog jag ett glas vin och min man en wiskey som förhoppningsvis skulle lindra hans förkylning. Vid kl 21 kände jag att någon tittade på mig när jag satt och läste. Hunden stod med hängande huvud och tittade konstigt på mig. Ur ena mungipan hängde resåren till min ena stayup! Ringde veterinären som rekommenderade att så snabbt som möjligt komma in med henne. Vi som hade druckit alkohol! Ringde syster Yster… de hade precis drukit lite vin… ringde mannens bror… de hade druckit vin och öl… tog mod till mig och ringde vår granne J som kom på två röda sekunder och skjutsade både hund och husse till veterinären. En injektion och efter två minuter kräktes hon häftigt… och min nylonstrumpa kom upp.
.
Så kan det gå, när inte haspen är på – till stumplådan. Undrar om strumpan gick att använda efter tvätt? Vad kan man lära av detta? Ja det är rätt mycket, bla att ha en god relation med sin granne!

Anmaja

1 comment
  1. Hej, kikar in och önskar en trevlig fredag och helg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.