Pip


Den här bilden har inget med texten att göra. Som vanligt.
Den föreställer ett konstverk i Vanås slottspark 2006

Varför piper det i micron när tiden man satt in är ute? Jag vill ha en piplös micro. Finns det? Jag har undrat sen jag skaffade micro redan i början av 80-talet, ja jag var tidig att skaffa mig en. Det kan reta gallfeber på mig att den piper när den är klar och dessutom fortsätter att pipa en gång var 25 sekund tills jag öppnar luckan. Jag kan absolut inte begripa varför. Borde i så fall inte en vanlig ugn pipa när den kommit upp i den värme jag ställt in? Den är ju varm, det är inte micron. Finns det svar på denna högst viktiga fråga?

Anmaja

2 comments
  1. Bra fråga! Men vad som är ännu värre är vår nya diskmaskin på jobbet, den larmar en lång signal när den är klar. Det tjuter på hela avdelningen. Hur kan man hitta på sådana?
    Önskar dig en bra dag!
    Kram Gunilla

  2. Gunilla – Ja det låter ju ännu värre – vad finns det för anledning till att man måste veta att den är klar? Ofattbart! 🙁
    Tack för kommentaren. Var inne hos Dej, men han inte skriva.
    Kram – Anna 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.