2 comments
  1. Det ser ut att ha varit en trevlig liten fest med lagom mycket folk.
    Sitter här och funderar på hur många som klickar på ”Förklaring” under Navigation. Jag har läst det där flera gånger nu och undrar fortfarande hur nån jag trodde jag kände kunde vara så elak. Jag skrattar ett bittert litet skratt och konstaterar som så många gånger förr att man inte kan förstå allt här i världen.

  2. Dorinda – Visst var det en trevlig fest! 🙂
    Har också funderat på hur människor kan häva ur sig. Jag har ju aldrig känt den ”vänskapen” som hon ville påskina på den tiden vi hade lite kontakt. Jag är väl inte tillräckligt lättflirtad.
    Har ingen aning om folk går in och läser där under Förklaring, men själv letar jag ofta efter en presentation på den som bloggar. Långt ifrån alla har skrivit någon.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.