Fötterna i blöt


Ett fotbad i afton

I kväll ska Måntjejerna träffas nere i Kolboda, vi ska ha fotvård. Jag har ”sparat mig”till i kväll, borde satt fötterna i blöt för länge sen, men nu ska de bli höstfina. även om jag anser inte hösten vara här än. Detta ska bli så skönt och tänk om jag kunde lura till mig lite fotmassage, men det kanske inte går, för jag är inte säker på att jag är beredd att ge det till nån annan. *L*

Vi har inte träffats på länge känns det som så det blir kul med en träff och höra vad de andra sysslat med i sommar. ”Flickorna på gården”har alltid så mycket projekt på gång och lille Axel måste ha vuxit lite över sommaren. Det blir ett trevligt återseende.

Nu är det lunchdags, lite vila och sen nya tag!

Anmaja

4 comments
  1. Så skönt det låter med fotvård. Hoppas ni får en lyckad kväll och att fossingarna blir som nya!

  2. Det låter lite väl intimt för mig att ge en kompis fotmassage. Men ni får nog jättekul!

  3. Dorinda och Bella – Det var riktigt jätteskönt och dessutom fick jag fotvård av min bästa kompis! 🙂 😉 Skööönt!
    Anmaja

  4. Jag kan tyvärr inte se din bild bara ett litet rött kryss i hörnet. 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.