Ibland


Kul träd som Monika ”tvingade”mig att plåta *L*

Ibland dyker det upp trevliga länkar som kan gå till en artikel om nån jag känner till på en diskussionssida på nätet. Kul att läsa lite mer om andra människor. Jag har ju själv varit med i olika tidningar i olika sammanhang och skrivs det ärligt och rätt så är det bara kul. Jag brukar vara noga med att få korrekturläsa, men det är inte alltid jag hunnit det och då kan man ju närapå få skämmas över hur vissa saker kan bli fel. Denna artikel i Sydsvenskan handlar om en kvinna som verkar både glad och trevlig och är på ett diskussionsforum jag också är med på. Trevlig läsning!

Anmaja

3 comments
 1. Hej, kikar in och önskar Dig en trevlig helg.

 2. Hej Anna
  Hmmar åt ”tvingade mig att ta” Du är ju inte nödbedd när det gäller att ta kort *L*
  Häftigt träd är det ju eller hur?
  Ha en skön helg.
  Snart bär det till mor med Rudolf ´å
  Kram och hej då fr emM

 3. Wenona – Tack detsamma!

  Monika – Du har sååå rätt i detta med att inte vara nödbedd. 🙂 Hälsa lilla mamma, dansa och ha en kul helg!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.