Slött och blött


Innifrån Ostindienfararen

Efterdyningar från gårdagen och regn utanför har gjort mig till en riktig slappare idag. Skönt med en sån dag mitt i veckan och utan krav bara lufsa om kring i nattskjortan. Det kan väl aldrig vara fel? Nu har jag ingen nattskjorta men ändå. (Idén till att skriva så fick jag av min lilla söta ”A”som hittade till min blogg idag *L*)

Nu när vi snart går in i september undrar jag om den kommer att bli varm, solig och så där helt underbar som den bara kan vara och också verkligen varit tidigare. Det känns som det blir så, nu när jag sitter inne och hör hur regnet smattrar på fönsterblecket och på de plastöverdragna stolarna på balkongen.

Skulle jag kanske förvåna kroppen med ett bad i kväll? Vad skulle passa bättre – efter smärta och sömnbrist skulle väl det sitta bra?

Anmaja

2 comments
  1. Ja om jag hade haft ett badkar skulle jag också ha satt mig där. Då kanske värken hade gått över. I min frusna skuldra. Fast det är nätterna som är värst.
    Var och lyssnade på Annika Dahlqvist i går kväll. Det behövde jag, behövde bli peppad igen. Så i dag är det en ny dag. Och hoppas att den håller dagen ut. För när man spårat ut och ätit fel så kommer hungern och suget tillbaks.
    Ha en bra dag i regnet.

  2. Berit – Mitt badkar är guld värt och speciellt då värken sätter i. Tyvärr blir det ändå inte så ofta som jag hoppar ner.
    Skulle verkligen vilja lyssna på Annika också och kommer hon hit så går jag direkt. Men jag har ingen tidning så jag hoppas att jag inte missar. Ska nog kolla upp om hon har nåt program över hösten på sin sida kanske?
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.