Ont


Lussekatt träffar en tjej och bär sig åt!
Klicka mitt i bilden på pilen och se/lyssna på en filmsnutt

Det började med att kattskrället stod och ylade på en annan katt som ylade tillbaka uppe i backen. Jag tröttnade på deras läte efter en stund och drog med mig Lussebullen, han stretade emot och jag lyfte då upp honom och när jag gått ett par meter blev han förbannad, proteterade och det genom att bita mig i handen. Skjöljde av bettet, men det svullnade och blev varmt så jag uppsökte Kalmarjouren. Det blev antibiotika igen och jag kände mig inte så värst dålig, men det gjorde s*tans ont.

På natten kunde jag inte sova en blund! Jag låg så illa, handen värkte, ryggen smärtade och när jag skulle till jobbet var jag helt snurrig av brist på sömn, smärta och värktabletter. Jag tog beslutet att vara hemma, fast jag inte alls ville det. Jag vill inte vara sjuk! Ringde VC för att höra om jag behövde komma då jag blivit flammig och liksom ”knölig” på underarmen. De tyckte inte det var nån fara då jag börjat med Kåvepenin.

Ikväll är allt mycket bättre, jag var och hämtade ut medicin på Apoteket på förmiddagen, jag har sovit flera timmar i omgångar och svullnade börjar att gå ner. I morgon är min lediga dag och då borde allt vara som vanligt igen?

Anmaja

2 comments
  1. Heeeej Anna
    Din arma krake. Har tänkt på dig och tassen. Hoppas nu att det blir bättre med dig. Ibland måste man göra även det man inte vill….dvs som nu för dig att stanna hemma. Bra beslut tycker jag. Låt alltid förnuftet råda, blir bäst så. Ha en bra kväll …kram fr emM

  2. Monika – Jo det är synd om en ibland, men inte nu längre. Nu kan det bara bli bättre. 🙂
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.