Till min…

Till min hemlige älskare!

Det är trevligt att Du tittar in och läser min blogg troget varje dag. Jag hade gärna sett att Du kommenterade nån gång emellanåt också, men det räcker ju med alla vackra handskrivna brev jag får. Dem uppskattar jag förstås mer än att på detta moderna sätt få kommentarer, som jag förstår att Du inte riktigt har kläm på. Det gör inget.

Får tacka för de tjugofem vackra röda rosorna jag fick när jag kom från jobbet idag. De står här i salongen på spiselkanten och sprider sin underbara doft. Jag ser fram mot morgondagen, att Du kommer som vanligt och stannar några dagar. Jag ska bjuda på en god förförisk måltid som vi kan intaga efter ett långt varmt bad.

Hälsningar med kramar och kyssar – Anmaja

5 comments
 1. Tänkte bara jag skulle få nån reaktion på mina skriverier!
  😉 🙂 😉
  Anmaja

 2. Heeeeeeeeeeeeej Anna
  Jaha ja, där ser man…..Du kan ju låstsas att det är så ….meeen vad vet jag/vi som läser din blogg……..fniss, men det kanske är helt verkligt eller *L*. Du vill bara förvilla oss. Låt oss leva i okunskapens tecken.
  Hoppas din ”tass” kryar på sig. Snart till bädden jag ska gå ….natti, kram och hej då fr emM

 3. Monika – Ja man kan ju låtsas lite… 😉
  Tassen är sisådär, jag avvaktar lite idag. 🙁
  A

 4. Jaså… Är det DU som har tagit min Gregory? Ja jag har ju märkt att han varit lite disträ på sista tiden…

 5. Dorinda – He, he, he. Ja jag tror nästan Du kan få honom tillbaka för jag orkar inte med honom längre. 🙂 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.