PP, sömn och utställning


Gustav Klimt – Döden står och lurar på Livet…

Tänk om jag kunde lägga in ett PowerPoint bildspel här!? Jag har gjort ett tillsammmans med Kalle, en kille i ArtAttack styrelse i våras och det var så fina konstnärliga bilder av några för mig tidigare okända konstnärer. Bilden här över var med och jag skulle vilja visa den i full skala, men det går ju inte här. Men klicka på bilden så kommer den upp i större format.

Igår skrev jag inget. Jag satt vid lilla datorn i salongen och när jag skulle flytta in i sovrummet och min vanliga stationära blev jag så vansinnigt trött och kände smärtorna i ryggen och jag var tvungen att gå och lägga mig. Jag har sovit som en stock mellan 22:30 och 7:45 då klockan gick igång. Ibland behöver jag sova ikapp, känner att jag sovit för lite hela denna veckan.

Ska på sk vinprovning i kväll, men innan dess måste jag ner i verkstaden och kolla vad jag ska ha med på ”Tavlor i träd-utställningen”i morgon. Jag har bett åsa att få ta med några av hennes kannor och hon skulle plocka fram lite som jag tar med också. Hon skulle själv resa bort. Marita är också borta, men hade inget jag kunde ta med, Emma har jag inte hört från och Graciela kunde inte heller – hon bor lite för långt bort.

Anmaja

2 comments
 1. Hej i regnet Anna
  Så tråkigt att utställningen regner bort. Bra att ha plan B och ibland plan C också. Hade gärna titta på det. Är inte hemma nästa söndag ju. Men känner jag dig rätt så blir det väl en del kort på den. Hoppas nu verkligen att det inte regnar nästa söndag.
  Snart ska jag till jobbet gå
  (cykla men rimmar ju inte på då *L*)
  Kram och hej då fr emM

 2. Monika – Självklart blir det bilder från Tavlor i träd nästa söndag – om inte den också regnar bort.
  Cyklar Du till jobbet i detta väder???
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.