Flyger jag?

Det är vi som har haft utställningen ihop under ett par veckor runt midsommar i Hamnmagasinet i Mönsterås. Tycker att bilden blev så bra på oss alla fem, ja förutom mig själv förstås, så jag ville sätta in den här… Det är kul att ha utställningar ihop med andra och särskilt då det är så duktiga människor som dessa. På söndag då det är ”Tavlor i träd”i Krusenstiernska trädgården här i Kalmar ska ett par av dem och jag ställa ut. Jag min keramik och de sina tavlor. Jag hoppas att vädret blir som de lovar idag – mest sol!

Lägg märke till bilden. Ser Du något som inte riktigt stämmer, ser Du att jag inte har någon skugga vid mina fötter? Det ser ut som om jag svävar en bit äver golvet. Varför?

Anmaja

7 comments
 1. Hej AnMaJa
  Hahaha ………Nä inte flyger du…..möjligne i tankarna men inte på kortet. Klart du har trixat in dig på kortet med hjälp av Photoshop eller hur? Snart cykeln jag ska sätta mig på …….kram och hej då fr emM

 2. Monika – möjligne, betyder? 😉 🙂
  Jo jag har tryckt in mig på fotot i efterhand.
  //Anmaja

 3. Heeeeeeeeej AnMaJa
  Tja vad betyder det tror du…. gäller ju att ha fantasi också…..Har inte hittat mitt stavcheck som jag hade förut i menyraden……lite pinsamt med felstavar eller hur? *L*
  Har inte orkat med något efter eftermiddaggens vedermödor…..vad helt slut, frusen och framför allt BLÖT!!!..isch.
  Nu snart till bädden dags att gå …Natti, kram och hej då fr emM

 4. Hej, kikar in och önskar Dig en fin och trevlig helg 🙂

 5. Monika – Stavcheck är bra, den hittar Du snart igen. Jag har dock kommit på att det inte är hela världen med lite stavfel i min blogg. 😉
  Wenona – önskar Dej detsamma.
  Anmaja

 6. Jaså du Anmaja, du kan sväva? Och så försöker du lura i oss att du gjort nåt trick i photoshop! Så lättlurad är i alla fall inte jag! 😉

 7. Dorinda – Jag har nog oanade hemliga överförmågor. 🙂 Sanningen är att jag fotade mina vänner och tyckte att jag skulle vara med också. Jag tog foto på mig själv och klistrade in. Men såg rätt snart att det såg mysko ut då det inte blev nån skugga vid mina fötter. 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.