*Anonyma Klubben*


Ostindienfararen i gråväder i Kalmar hamn

Läste om ”Anonyma klubben”i en tidning och tyckte att det var en jättetrevlig grej! Googlade och fann bla denna sida på Svenska Dagbladet Gå gärna in och läs mer där. Bästa känslan är väl att känna glädje över att glädja andra? Då tror jag att man får mycket tillbaka i form av välmående och tillfredställelse..

* Lämna en veckotidning kvar på bussen till nästa som sätter sig där. Skriv gärna några ord i den och hälsa från Anonyma klubben.
*
Köp en extra blomma när Du handlar och be expediten att ge den till nästa kund.
* Köp ett par extra bullar, några kakor eller en bakelse när Du är på bageriet och ge till den som står efter i kön.
* När Du handlar på torget, köp ett par extra grönsaker eller en kartong hallon till kunden som kommer efter.
*
Organdonation! Ge blod och ge bort Dina organ – ja det är ju faktiskt det bästa man kan göra för nån annan, eller hur?

Jag tycker att den person som inte är med i Donationsregistret – den ska faktiskt INTE heller få ta emot från andra. Hemskt va? Här kan Du gå in och anmäla Dej per telefon eller via ett webbformulär – gör det nu! Och PRATA med Dina nära i familjen om hur Du tänker i denna viktiga fråga.

Anmaja

5 comments
 1. Hej – testar från jobbet också…
  Anmaja

 2. Testar igen…
  Anmaja

 3. Ska väl inte säga varför jag testar o testar, meeen min vän M har i ett par veckors tid sagt att ”Dä gau inteee å kommentera i Din blogg”! 🙂 🙁 😉 Så nu har jag testar från min jobbdator i mitt namn och i annans namn och det går jättebra, nemas problemas.
  Då travade jag helt sonika till henne för att kolla hur det blir och hur hon gör. Hon gjorde fel! Plötsligt kastade hon om namn och e-post.
  Kära M, jag skriver det här så ingen ser, jag tror inte så många går in här bakom o läser, va? 🙂 😉
  KRAM till Dej – Anna

 4. Kära Anna
  Nu är ordningen återställd eller hur? *L*
  Nu blir det att du får stå ut med mina kommentarer igen. Vi börjar med kära eller tjära, var snäll och redigera det *L*. Hmmar åt ”snören”. Även jag vet att det inte heter så ,,,,,,,,,,hihi.
  Nu åter till TV jag vill gå……..natti, kram och hej då fr emM

 5. Ingen kommentar om den så himla bra Anonyma klubben???
  Så bra att jag kom o hjälpte Dej på rätt väg igen Monika! 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.