Snööören!

åh vad jag tycker de är vackra! Och det luktade ju så gott om dem. Tjära… Jag la in en hel rad bilder från Götheborg på SK och en kvinna där skrev och undrade om hon får låna några av mina foton och ha som förebild när hon målar tavlor. Hon målar jättefint och jag sa ju JA direkt. Skulle kanske lägga ut länk till hennes hemsida, men måste nog fråga först.

Tänk att få se sina foton som målningar! Tänk om vi kunde ställa ut ihop… Foton och tavlor. Men mina foton har inte den klass som de borde. De är i en klass för sig själva – men vänta bara tills jag får råd att köpa en BRA kamera! *L*

Att ha en utställning tillsammans och väva in Karins vackra trasmattor och Maritas tavlor, mina svulstiga ljusstakar och flätade fat – och hennes tavlor av mina foton! De ni – vi kommer igen!

Anmaja

2 comments
 1. En ”bra” kamera kan väl knappast åstadkomma bilder som är mer talande än fotona som Du har utlagda.
  Det är säkert personen bakom som komponerar.
  Klia Lussekatt!

 2. Hej Åke och tack för kommentaren.
  Jag undrar bara vilken Åke? 😉
  Du har sååå rätt i att det är kompositören bakom kameran som gör´et! Det hindrar inte att jag vill ha en bättre kamera att tex ta macro och zooma mer.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.