Kalas


Lätt att avstå från eller synda?

Två av fyra barnbarn/bonusbarnbarn i Läckeby fyllde år i veckan och de hade samsat om gemensamt kalas idag. Albin fyllde 12 och Lill-Emma 16. De bjöd på tacos med allehanda tillbehör och det smakade jättegott. Efter blev det Emma-dotterns jättegoda bullar och glass o maränger o såser som jag lätt avstod från fast jag vet hur goda bullarna är.

Till Albin köpte jag presentkort på en klädbutik och Emma fick planeringskalender och pennor inför skolstarten. Hon ska gå media nu på gymnasiet.

Jag tvekade om jag skulle våga mig på att cykla ut idag då jag var osäker om vädret, men det var skönt och sen kunde vi dessutom sitta ute hela eftermiddagen. Solen tittade till och med fram en lång stund och jag tror att jag fick två fräknar till.

Anmaja

2 comments
  1. testar ett inlägg… Sitter med rumsplaceringarna inför Böda i oktober.. Var tar tiden vägen? Det kändes som låångt bort med Oktober-dansen, nu är det snart dax 🙂

  2. kenneth – Jag är inte säker på att jag vet vem Du är, men det ger sig väl i Böda kanske? Jag har fått en bekräftelse på att jag anmält mig, förresten snarare har jag fått TVÅ och jag undrar om det blivit något fel. Min väninna har däremot inte fått någon.
    Det verkar som om kommetarerna funkar.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.