Ett skepp kommer…


De skjuter salut!

Ostindienfararnas skepp Götheborg har angjort bryggan i Kalmar i eftermiddags. Eller det heter nog ”lagt till vid kajen”va? Ett ståtligt skepp som seglade in i solskenet, men tyvärr mulnade det på under tiden och att ta bilder mot en gråvit sörja till himmel blev inte så bra som jag hade hoppats.

Det var mycket folk i den ljumma kvällningen och hon välkomnades med pompa och ståt. Kändes stort att de kom till oss, dessutom fick de runda hela öland då det är för lågt även under högbrodelen på ölandsbron. De kom från Luleå nu och ska väl vidare till Göteborg igen där de startade i våras nån gång.

Anmaja

2 comments
  1. Testar att lämna en kommentar då det tydligen inte funkar för min vän Monika!?
    Anna

  2. Testar igen…
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.