Ett tält


även ett oväder kan vara vackert!

Ett tält borde ingå i allas grundutrustning. Ja i alla fall i min ska det ingå, så jag köpte nytt när det gamla hade möglat. Efter en semester hade jag glömt att lufta och torka det innan jag lade ner det i källaren. Jonassonen och svärdottern skulle låna det, for till norra öland och ringde mig, något förtvivlade. Det gick inte att använda!

Minns inte hur det ordnade sig, men jag tror de tog in i en stuga på campingen i stället. Så kan man ju inte ha det. Att vara med ett mögligt tält alltså.

Det gick nog ett par år och så snubblade jag över detta och slog till för ett par år sen. I helgen satte vi upp det, bara yttertältet, vi lät innertältet vara kvar i säcken, så hade vi en stor ”sal”att rumstera i och det funkade ju himla bra för oss som sov där och de som sov på bara backen utanför kunde snabbt ta sig in om de ville. De ville inte det.

Anmaja

3 comments
  1. En gång i livet tyckte jag också om att tälta men med ålderns rätt tycker jag bättre om sköna sängar på hotell nuförtiden. Men man ska aldrig säga aldrig!

  2. Vilka underbart fina bilder du har! Man känner riktigt livsglädjen i dina bilder. Det finns mycket fint omkring oss om vi stannar upp lite o tar oss tid…. Nu ska jag läsa lite av dina bloggtexter:) Vi syns på ngn dans!

  3. Bella – Jag har tältat hela livet. Inte exakt varje år, men nästan. 🙂 Och visst tär det på den gamla kroppen. 🙁 Hotell tillåter tyvärr inte min kassa.
    kenneth – Tack, kul att Du hittade hit. Förstod att några fler skulle kika in efter gruppmejlet jag sände ut. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.