Helgen över


Korna kom på besök som vanligt

Hallnäshelgen har gått till ända. Som vanligt hade vi sköna, trevliga dagar, fast vädret kunde ha bjudit på mer värme, mer sol, mindre regn, mindre blåst… Jag har haft ont i ryggen från och till, sovit gott ena natten och illa andra, ätit gott LCHF-influerat och det har gjort gott i kroppen som hittills – från 17 januari.

Vi var det vanliga järnjänget som alltid prioriterar Hallnäshelgen, några gör det inte, och nästa år kommer vi att fira 15-årsjubileum och hoppas göra det på samma plats och vid samma tid, den sjunde helgen efter midsommar. Femton år i Hallnäs, men 23 år som grupp som träffats varje månad och haft vinlotteri, turats om att vara hemma hos varann, äta gott och förhoppningsvis vinna några flaskor.

Jag vann faktiskt fyra flaskor i går, men fick bara tre då inte alla haft möjlighet att lämna sina innan. Men jag kommer att få den fjärde inom ett par veckor så det är okej. Jag vann två röda och en rosé och den sitnämnda drack jag i stället för öl som jag tänkt dricka till kräftorna.

I morgon är det vardag igen.

Anmaja

3 comments
  1. Vad roligt att du vann vin! Kräftor och rosévin låter lite underligt i mina öron men det kanske är gott? Nu gillar jag ju inte ens kräftor så det ska nog inte jag bedöma. Men hade det varit räkor skulle jag absolut druckit öl till. Eller vitt vin men absolut inte rosé. Jag är lite tjatig idag, jag vet! 😉

  2. Hej, kikar in och önskar Dig en trevlig och fin ny vecka:)

  3. Hej!
    Oj vad det låter trevlig. Allra mest det att ni är ett gäng som har hållit ihop i så många år. Det är mycket värdefullt att ha en sån gemenskap. Inte alla som har det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.