Phu…


äleklinta, en bit upp på norra öland 2007

Varmt som attan. Kanske för att jag håller på att styra och ställa och fixa? Jag har lite koll på vad jag vill ta med att äta, men jag har inte börjat packa varken kläder eller sovgrejs. Fast jag borde ha sovsäcken, gummimadrassen och liggunderlaget i en säck i garderoben om jag var ordentlig och ordnade det förra säsången (stavas det så?). Och i den allmänna städivern i somras så vet jag ju att den står där så fint i ett hörn.

Nu när jag inte cyklar behöver jag ju inte bry mig om att ta minimalt av allt, men det ska ju in packning från ett par cyklister också och så Anne som ska åka med mig. Men bilen är stor så det blir nog bra. Det ska bli halvbra väder sägs det, men vi hoppas på vår årliga tur. Tältet ska jag ju ta med om-ut-i-fall-att vi inte kan sova under guds bara himmel.

Har en ny ”kattvakt”denna gång, min granntjej Johanna som erbjudit sig att hjälpa mig och senast hon sa det så högg jag henne direkt. *L* Hon var här tidigare och hälsade på Lussekatt och han visade sig från sin värsta sida, men jag tror hon viftade för mycket med händerna – precis som jag brukar göra för att reta honom och det gillar inte min Kattslok.

Nu får jag sätta lite ny fart, men röja undan det värsta i köket ooorkar jag bara inte – jag får skämmas inför grannen i stället.
Uj, uj, uj…

Anmaja

1 comment
  1. Vilken underbart vacker bild. Jag hoppas att ni får en fin helg utan allt för mycket regn. Här ska det komma massor och troligen åska också. Kram från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.