45-60-minutersprojektet


Annes jättegoda sallad

Jahaja, det där projektet som jag hade under semestern det blev det inte riktigt som jag hoppats med. Av alla som läser min blogg har bara ett par undrat vad det gällde och eftersom ingen frågar öppet här så kommer jag heller inte att berätta närmare vad det var. Kanske det framkommit på nåt sätt ändå av det jag skrivit, men jag TROR att många trott att det var något slags viktminskningsprojekt och att jag skulle promenera, cykla, simma eller annat i minst 45 min om dagen. Det kan jag direkt säga att det var det INTE. *L*

Projektet ligger inte helt nere fastän jag snart går in i tredje jobbarveckan EFTER semestern. Det är ett långt projekt som jag ska ta itu med igen, vid tillfälle, när jag orkar… Idag har jag inte haft lust, jag har i stället jobbat med kalender och flygblad för Ostkantens Linedancers planering för hösten. Det var ett roligare jobb.

Anmaja

3 comments
 1. Tack för besöket i min blogg. Jag känner igen dig från olika ställen på nätet, bl.a. SK, men vi har nog aldrig haft kontakt. Kul att du tittade in.
  Fin blogg du har förresten!
  Hälsn. Iris

 2. tack så mycket. det är iofs inte min egen text utan den är tagen från en låt som heter Berlin med bandet Kent.
  😀 ha det bra!

 3. Iris – Tack för att Du gillar min blogg! Ja jag snurrar runt på fler ställen, men ofta registrerar jag mig bara och sen får det va. Är mest på SK och på mina egna sidor om jag inte tar en bloggrunda och kollar andras sidor.

  matilda – Kent, ja de vet jag ju vilka det är, men jag kunde vara Din mormor så det är ju inte riktigt min musik. 🙂

  Hadebra!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.