Regn


Förra gången vi var och lyssnade

äntligen lite regn – men inte så mycket svalare för det tyvärr. Snarare klibbigt. 22,3 grader ute, varmare inne. Fläkten på. Regnet har slutat, det kom inte mycket, men känns som om det kunde komma mer i vilken stund som helst. Det kan det gott göra.

Ikväll ska jag med mina vänner till Skansen i Färgestaden och äta och lyssna på deras dotter som sjunger. Hon har sjungit med en trubadur flera gånger, men ikväll är hon själv. Bara sjutton år och jätteduktig. Hoppas att det håller uppe så vi kan sitta ute.

Anmaja

2 comments
  1. Hej, kikar in och önskar Dig en trevlig helg 🙂

  2. Wenona – Tack, jag önskar Dej detsamma.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.