Triathlon


Min kompis man

Jaha så har jag åter sett på simning, cykling och löpning i Minitriathlon här i Kalmar. Roligt att se på duktiga tjejer, killar, damer, herrar, långa, korta, smala och tjocka. Se olika stilar och en del har ingen stil alls fast det går bra i alla fall – på runt en timme.

Kvällen var solig och varm, men det har ”lovats”kallare väder i helgen, och någon regnskur. Kan vara skönt för dem som är med på den riktiga ”järnmannen”i morgon, den stora Triathlon som varar från sju på morgonen till för de bästa ca 15-16-tiden och fram till 22 på kvällen för de lite mer långsamma. Jag säger bara att jag tycker att det är ett stålleprov!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.