Varmt hett svettigt

Har jobbat mina timmar, gått ut med Lussekatten, ätit lunch och sen slappat. Till Monika messade och undrade om vi skulle ta en sväng på staden. Då föreslog jag att vi skulle äta nåt också så vi hamnade som de flesta andra på Larmtorget och så åt vi Cecarsallad och jag tog en öl till och så lyssnade vi på musiken från cenen.

Vi cyklade en extra sväng hem och kvällen är inte ljummen, den är fortfarande varm och det var skönt med cykelvinden som fläktade.

Varför kan det inte vara nån måtta på vädret? Det är ju så himmelens varmt så jag vet inte var jag ska göra av mig. Skulle kunna sova på balkongen om det fick plats en madrass där. Får se till att inte ha några blomkrukor där nästa år. Bara en stol, ett parasoll och så en madrass till natten.

Anmaja

3 comments
  1. Du får hänga upp dina blommor i stället. Här hade vi busväder på eftermiddagen. Åskan levde rövare och en tromb drog fram och ställde till stora besvär för många. Omkullblåsta träd och så haglade det stora spelkulor. Så åskan kan ställa till med mycket. Röjning pågår fortfarande och som det sas i nyheterna så tar det minst två dagar till innan de är klara.

  2. Det är jättevarmt och särskilt jobbigt tyckte jag det var igår och inatt. Att sova ute hade säkert varit skönt. Nu är det moln på ingående här och jag kan inte annat än att glädjas. 🙂

  3. Berit – Att hänga upp blommorna vore en mycket bra idé – om det inte var stora tunga krukor. Dessutom går det inte att hänga i guds fria himmel, det är nämligen inget tak på min balkong. 🙂 😉 Jobbigt med det där ovädret, låter inte kul.
    Dorinda – Vi ska få svalare i helgen, men om man kan lite på det återstår att se.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.