Kattbalkong


2,2 meter hög, eller?

Min balkong ska bli lite mer Lussekattvänlig. Jag läste nyligen om att det sen den första maj finns en ny lag. Den lyder som så att om man har en balkong, som är mer än fem meter över marken, så måste man näta in den så att inte katten kan ta sig över. Gäller de som HAR katt alltså, så börja inte näta in om Du ingen katt har… *L* Det kan ju vara lite onödigt.

Innan har jag haft ett lågt nät för att Lussebullen inte ska ramla ner i poolen som står där under, om han ligger och vältrar sig på plankan han har att spatsera på. Men nu är plankan borta och nätet kommer att sträcka ca en halvmeter över räcket. Plankan ska nog inte dit igen för då kan jag tänka mig att han reser sig och hänger på nätet.

Nej, nu får jag klura på nåt annat att ha, så han kommer upp en bit och kan se ut över nejden, ja över gården i alla fall. Men det måste vara nåt mot väggen i stället för mot balkongräcket. Nu har jag ju bara en vägg som består av fönster och dörr, så jag får överväga om jag vill ha nåt som går upp över fönstret, kan skymma sikten inifrån… Men vad gör man inte för det lilla gullet?

Anmaja

2 comments
  1. Vi är tydligen ganska lika då i ”ondhet” *ler*

  2. Gunilla – 🙂 😉 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.