Syrran kommer

Det är inte ofta min syrra kommer, men vid 17-tiden dyker hon och svågern alltså upp. De har tagit en tur på öland, över dagen bara och mellanlandar här och får middag som jag förberett. Köttfärsbiffar med en potatissallad och en coleslaw som jag skrev tidigare om, det är ju sååå gott! Sen blir det bara kaffe/the och färska frukter. Hade tänkt göra tårtan här under, men jag förmår inte i denna värmen att sätta på ugnen också…

Syrran och hennes man har några gånger bara ringt innan och sagt att de kommer på hastigt besök och har kaffebröd med och då kan jag tycka att varför sa de inte till lite innan så jag kunnat bjuda på middag. Denna gång var jag alltså varskodd innan och får den äran att bjuda på lite mat.

Sen ska de vidare hemåt och jag ska nog ta mig några danssteg om jag orkar i Kalmar gärsthamn.

Anmaja

2 comments
  1. Hej! Jag hoppas att middagen blev lyckad. Det lät ju väldigt gott det där du skulle laga. Ja, inte vitlöken då men det andra! 😉

  2. Dorinda – Jotack, det blev hyfsat men inte jättegott, men de åt och tog mer så det var väl okej. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.