Onsdag


Backsippa eller nåt annat i rabatten på gården

”Onsdag”- hör hur vackert det låter, hur det klingar ”ledig dag”! Inte så för Dej kanske, men för mig och jag känner mig utvilad och dagen ligger oplanerad framför mig. Funderar på att cykla ut till doteran och säga hej och grattis på namnsdagen.

Jag hade ett sjuh*lsikes sjå att somna i natt för den förfärliga allergisnuvan. Jag halvsatt i sängen, zappade mellan mina få tevekanaler och somnade till och vaknade igen flera gånger. Men från halv två har jag nog sovit ostörd och vaknade halv sex som om om det var en vanlig jobbardag. Det var det ju inte så jag somnade om till kvart i åtta då klockradion gick på.

Min vän Karin har ringt från öland, pratat in på svararen och undrar om vi kan ses. Hon är nere med sin man – min gamla barndomskamrat från Danderyd som jag kontaktade igen på gamla dar – och skulle till Kalmar på fredag. Jag ska ringa upp dem och höra om de vill komma hit en sväng på lunch eller fika.

Nu ska jag göra mig en god omelett med bacon.

Anmaja

4 comments
 1. Vilken fin blomma. Jag har också firat min dotter Emma i dag. Hon fick en prinsessbakelse. För hon är min yngsta prinsessa.

 2. Berit – Kul att se Dej här igen. Min dotter fick en melon som vägde över sex kg! 🙂 😉
  Anmaja

 3. Tack för det.. Det är ju semestertider och datorn har inte första prioritet då för mig. Sedan är två av mina döttrar här på besök (från Sthlm) så jag vill umgås med dom så mycket som möjligt. Men jag måste in och titta hos dig även om jag inte gett mig tid att skriva. Måste se på alla fina bilder du lägger in.
  Här uppe i Piteå är det PDOL (Piteå dansar och ler). Så det är full aktivitet här. Ungdomarna ska ha bilskjuts fram å tillbaks Så jag får vara chaufför också. 🙂
  Ha en fortsatt fin dag. Här uppe i norr skiner solen 🙂
  Berit

 4. Berit – Nu har sommarvärmen kommit till oss så det blir kortare tider vid datorn för mig också. Vi har Kalmar knallemarknad här nu, inget som jag gillar så där överdrivet, men om ett par veckor har vi också vår årliga stadsfest, kallad ”dansar och ler” tidigare. 🙂
  Tack för det Du gillar mina bilder och kikar in o kollar på dem.
  Hadebra!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.