Anfall


Min lunch idag!

Jag var med ”Spanska Solveig”och åt grillbuffé ikväll hos ”Helen & Jörgens”och vi satt vid Larmtorget och lyssnade på schlagers och popmusik. Vi hade bestämt träff 18 och solen sken och det var 23 plusgrader. Det verkar som om sommaren är på väg… Vi satt och diskuterade livets glädjeämnen, män bland annat. *L*

Tio över sex öppnades himmelen och det vräkte ner blött, trist och tråkigt regn i nästan två timmar! Fy hu vale – finns det en vädergud så tycker jag att han var bra taskig som behövde släppa ner det där just då vi skulle sitta ute. Att anfalla oss på detta sätt. Nu fanns det stora parasoller, såna där som finns på nästan alla uteserveringar, men det blev ju ingen trivsam stämning även om vi hade trevligt och pratade mycket.

Jag blev kall om fötterna och fick ett riktigt allergianfall som ännu inte gått över. Jag nyser, nyser och nyser. Det är oklart om det var kylan om fötterna eller det enda glas vitt vin som jag drack till maten som utlöste det. Spelar inte så stor roll vilket, för det som hänt har hänt – det är bara så dj*kla f*rbaskat jobbigt!

Godnatt, jag går o lägger mig i stället.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.