Margareta

Idag har jag namnsdag, mitt andranamn är Margareta och jag skulle ringa min Moster Margareta som är trettio år äldre än jag, men hon hann förre på förmiddagen idag. Det är otroligt att hon är pigg efter allt hon fick genomgå i vintras-våras. Hon var då mycket sjuk, men har alltså repat sig och är nästan piggare nu än innan.

När jag var barn och när jag växte upp och var hos släktingar nere i Värnamo om somrarna så bakade hon och jag alltid jordgubbstårta och mumsade i oss. Idag fick det bli grädde och några gubbar till teet…

Jag säger stort GRATTIS till alla Margaretor idag! Jag vet inte vilka ni är, men kanske det finns nån flitig läsare som heter Margareta???

Anmaja

2 comments
  1. Grattis på namnsdagen!

  2. Tack Gunilla! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.