Fruntimmersveckan


Dämmet nedanför sjukhuset

Fruntimmersveckan börjar idag. Det sägs ju att den brukar vara regnig och på Emmadagen börjar rötmånaden… Hur kul kan det bli?

Idag har jag varit chaufför igen till min hysevärd. De skulle till travet och jag sa att de gärna fick ringa efter skjuts hem – jag hade redan nyckeln till deras röda bil efter att ha åkt till återvinningscentralen med den gamla diskmaskinen tidigare idag. Men jag fick en nyckel till den blå bussen i stället. En automatväxlad, jätteskön att köra! Ja djädrar, jag skulle nog ha blivit chaufför i stället. *L*

Anmaja

2 comments
  1. Vilken vacker bild med molnen som speglar sig i vattnet. Den bilden du hade igår var också helt underbar. Den fick mig nästan att känna doften av gräs. I fruntimmersveckan känner jag mig hemma för jag har två namnsdagar då. Har dessutom en son som heter Fredrik. (Intresseklubben antecknar för glatta livet.) 😉

  2. Tack Dorinda, jag var på cykeltur i omgivningarna och plåtade en solig dag. Du har två namnsdagar, jag kan undra vilka de är, men jag tror vi har en av dem samma. Jag har namnsdag i morgon… 🙂
    Intresseklubben noterar och funderar! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.