Den 17 januari 2008


I min närmsta omgivning, ’bortanför’ sjukhuset

Jag hoppas att detta datum, den 17 jan 2008, blir en milstolpe att minnas för resten av mitt liv! Den dagen fyller min lilla rara svärdotter år, men jag tänker inte i första hand på det. Samma dag fick läkaren Annika Dahlqvist godkänt från Socialsturelsen att hennes LCHF-kost var bra för överviktiga diabetespatienter. Och just den dagen hade jag redan före jul ”bokat in”för att börja vara snällare mot mig själv. När godkännandet då kom samma dag, jag hörde det på nyheterna, så fick jag gåshud och förstod att det var nåt bra och att det var för mig. *L*

Idag är det på dagen sex månader sen och då kommer det en rapport som går att läsa på DN på webben idag om att detta är rätt sätt att äta! Här är artikeln. Men det kommer ju nya rapporter hela tiden, fast detta tror jag på, det är inte normalt att äta lightprodukter!

Anmaja

2 comments
  1. Hej igen. jag har inte varit inne här på ett par dagar men nu har jag läst ikapp mig. Tråkigt att höra att din diskmaskin har pajat och att din laptop krånglar. Roligare då att läsa om en diet som fungerar bra. Ha en riktigt trevlig fredagskväll!

  2. Dorinda – Kul att Du läser ikapp, det gör jag också med ett fåtal bloggar, bara de som är nåt att läsa i. 😉 Laptopen är okej om den får vara stilla och ny diskmaskin är på plats. 🙂
    KRAM – Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.