Bänkdiskmaskin, laptop och ?


Från Stensö udde

Vad ska bli det tredje? Bänkdiskmaskinen, efter 17 år – har slutat ta in vatten och då är det knappast nån idé att kosta på lagning. Den står nu på köksgolvet och ser gammal och orkeslös ut. Har kollat runt lite på nätet och ska bege mig runt och kika på olika nya i morgon. Det lutar åt Electrolux igen, men det finns ett par att välja på. är alltid dyrast bäst?

När jag sitter med den bärbara datorn i knät får den spelet och nu har den fått totalspel. Blå skärm, med konstig text och flimmer. Inte kul. Jag försöker att ”tänka bort”det – det har lyckat förr på andra saker (som övergångsålder och sånt…) men jag tvivlar på att det funkar denna gång. Så jag säger dj*klar!

Vad ska det bli som tredje sak? Dammsugaren pajar? Tvättmaskinen? Ve och fasa, den stationära datorn? Jag bytte förresten ut Panda mot AVG igår, en gratisvariant. Panda skulle kosta flera hundra, jag tror närmare tusen för en treårsperiod och det tycker jag var hutlöst. Jag googlade och fann AVG och Jonassonen skrev också att han tyckte jag kunde ta det och på SK skrev flera om det för längre sen när jag sökte i arkivet. Jag hoppas det blir bra. Oj, nu gick skanningen igång, ja klockan är ju tolv. AVG sköter sig hittills…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.