Ännu en dag


Från Krusen häromdagen, utom den gamle gubben i mitten som har några år på nacken

Igår kunde vi sitta ute och grilla och det var både gott och helt underbart – kändes som en riktig sommarkväll! Sen gick vi in och spelade UNO – ja jisses det var kul. Och det måste ha varit mer än 20 år sen jag spelade de senast. Vi bodde i Storklas och Emma och jag spelade jämt! Nåja, ganska ofta i alla fall. *L*

I natt har jag sovit bättre och när jag vaknade på morgonkvisten så hörde jag att det regnade ”igen”, som igår morse och tänkte att det är ju bara poolpumpen. Men si det var inte det, det var ett alldeles eget riktigt sommarregn, men det varade inte länge och nu är solen på väg att skina igenom. Fast ska man nu tro på meteorologerna – och varför ska man det? – så blir det sämre väder framåt veckoslutet.

Idag kommer Marita hit och äter lunch – jag vill bara säga att det ska bli sååå trevligt och att jag äNTELIGEN kommit till skott! Jag är hopplös på att (inte) bjuda hem folk som jag planerat i mååånader!

Anmaja

5 comments
 1. Åh vad fina bilder. Till exempel de röda vinbären. Jag hoppas din lunch blev lyckad. Ha en skön kväll!

 2. Ja Krusen är absolut den bästa platsen i Kalmar om man vill ”landa”, men det var inte så dumt i din trädgård idag heller. Ville bara tacka för underbara timmar med god mat och prat. Tiden bara flög iväg men så ses i morgon igen. Sov gott!

 3. Å såna jättefina naturbilder. Varför är det så svårt att bjuda hem vänner när det egentligen bara är kul och trevligt? Ett mänskligt drag kanske.

 4. Jättefina bilder. Hoppas dagen har varit bra.
  Ha en fin dag imorgon 🙂

 5. Marita, Bella och Wenona- tack för era kommentarer!
  Marita – visst har jag en bra trädgård och jag förstår inte vart tiden tog vägen? Kul att åka upp till Timmernabben idag!
  Bella – Ja det är skönt jag inte är ensam…
  Wenona – dagen var jättebra!
  Hadebra alla tre!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.