En bättre dag


Ekblad

Jag tror på min sista semestervecka. Den kommer att bli kanon. Solig, varm och helt underbar. Jag kommer kanske inte att bli brun om de torra vita underbenen, där är nog allt hopp ute, men jag kan tänka mig att bli lite bränd på armar och näsa. Kanske jag tar mig ett dopp, ja, jag sa bara kanske, det är inget som helst löfte. Bada av blir det ju ganska säkert under Hallnäshelgen med vinlottorna. Men då har jag börjat jobba igen.

Idag har jag varit ute över en timme och lyssnat på Sommar i P1 och det var Björn Ulveus som hade det och han letade efter sina minnen. Det var så mycket han inte kom ihåg. Jag tror att jag kommer ihåg rätt mycket, kan ha att göra med att jag skrivit så mycket sen jag var barn. Skrivit ner saker för att komma ihåg och dessutom fotograferat sen jag var tolv år. Då borde jag ju minnas lite i alla fall.

Solen gömmer sig bakom vita molntussar, men inte hela tiden och jag tänkte sätta mig ute en stund. Men det är konstigt hur kallt det måste bli så fort det kommer ett sånt där litet vitt moln och skuggar. Så därför hamnade jag här. Jag har beställt biobiljetter till kvällen, vi ska se ”Mamma mia”på Sagabiografen, Anne, Henrik och jag. Har hört så mycket under åren om att den ska vara så bra i Musicalversion och nu är även filmen så rosad att jag har förväntningar.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.