Lite trist


Liljor utanför bodenBoden på öland

Jag känner mig lite trist när jag har semester och inte köper glass eller slinker in på ett fik och beställer kaffe o en smarrig kaka. Och inte köper resgodis när jag ska åka tåg. Men jag längtar inte efter det, så det borde ju inte vara något bekymmer? Jag känner mig bara lite tråkig…

Anmaja

2 comments
  1. Vilka vackra liljor, så fint fångade på bild med allt det gröna omkring. Jättefint!
    Inte ska du känna dig tråkig för att du inte stoppar i dig en massa onyttigheter. Nej, var stolt över dig själv! 🙂

  2. Dorinda – Tack, jag tyckte det var så vackert efter regnet. Jo, jag är nog stolt också förstås, men när jag var i Halmstad saknade jag lite det där att köpa en glass – med minst två kulor, ofta tre, men det är just inga stora problem vill jag betona. 😉 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.