Maritas konst

Endast ett urval av min väninnas keramik och tavlor som var med på utställningen i Mönsterås. Naturligtvis gör det ingen rättvisa så här på småbilder, men jag vill ändå bara visa så ni får ett hum om hur duktig hon är. Lite snett och vint – det är svårt att fota tavlor på väggen! *L* Men en gör så gutt en kan…

Anmaja

2 comments
  1. Vad fina saker din vän har gjort. Jag blir väldigt impad. Ha en trevlig kväll, Anmaja! 🙂

  2. Dorinda – Visst är hon duktig min vän!
    Tack jag har haft en fin kväll hos Anne och en annan kompis. Hoppas Din kväll också varit bra? Du ser kanske på American Idol nu? Vi ses kanske på MSN sen?
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.