Biltur och spegling


bodenBodens fönster – spegling i spegling
Två av årets krukor syns i det andra fönstret… Kan Du se dem?
På vardera sida om det första ljuset, långt bort.

Jag tog en biltur till återvinningsstationen och kastade både farligt avfall och vanligt ihopsamlat skräp från mina röjningar här hemma och i verkstaden. Så skönt att vara av med detta nu! Tre kassar med kläder som jag aldrig i livet kommer att sätta på mig igen – både för stort och för smått – åkte ner i klädinsamlingen.

Sen tänkte jag att nu när jag är med bil, man vet ju aldrig hur länge det varar, så ska jag göra ett besök i bodenBoden*, Stora Frö, på öland. Se om han lyckats sälja nåt av de mina grejerna och se vad han har där mer. Det är en himmelens mysig liten hantverksbod det där! Jag hittade mycket fint, ja förutom mina egna alster då alltså. *L* Jag inhandlade ett tovat rött hjärta med nyckelring och ett svart, blankt hjärta att ha i en halskedja. Så köpte jag ett par ark med pappersdockor som jag tänkte klippa och leka med Lisa. Dagens barn har nog inte sett något sånt?

Anmaja

* Om Du ser på bilderna på deras hemsida, kan Du se mina enarmade stakar och en kruka – från tidigare år och sålda nu.

2 comments
  1. Fin bild den här med speglingen i fönstret.

  2. Wenona – Tack, jag tycker själv att den blev rätt bra och lite kul.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.